OM OSS

Vi i EatSmart tilbyr kostholdsveiledning basert på Smartkarbo metoden. Oppskriftene våre er designet for å hjelpe deg med å kickstarte ditt nye jeg. Ved å forplikte deg til egen helse og spisemønster, og aktivt jobbe med dette, vil man få energi og overskudd, med vektreduksjon som varig gevinst.

Vår metode er ingen "diett", og man kutter ingen matvarer. Derimot reduserer man matvarer i kostholdet sitt som kan være en kjepphest, og man legger om til en livsstil og kosthold man kan leve med, og hvor man også føler at man ikke forsaker noe. Istedet bytter man ut til sunnere, renere og bedre matvarer for å erstatte ugunstige matvarer man kanskje har brukt mye av tidligere.

Smartkarbo-Metoden har også begynt å selge produkter som hjelper deg å følge smartkarbo kostholdet praktisk i hverdagen. Vi kommer til å utvide dette assortementet til andre varer som kan hjelpe en å velge sunnere i hverdagen, og dermed få bedret helse og livskvalitet som resultat. Ta kontakt på post@eatsmart.no for nærmere spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg!