Populære oppskrifter

Provencalsk kylling middag

Bønner Gulrot Kylling Provencalsk Rødbeter

Provencalsk kylling middag

PROVENCALSK KYLLING Gir 4 porsjoner – hver porsjon 281 kalorier Ingredienser: 4 kyllingbryst 2 ts tørket basilikum 1/8 ts salt 1/8 ts malt sort pepper 1 oppskåret gul paprika 1 boks hermetiske hvite bønner 1 boks hermetiske hakkede tomater med basilikum, hvitløk og oregano Ekstra fersk basilikum hvis ønskelig Tilberedning: Forvarm ovnen til 200 grader. Legg kyllingbrystene i en ildfast form og strø på basilikum, salt og pepper. Hell over bønnene, hakkede tomater og paprika, og eventuelt litt basilikum. Sett formen inn i ovnen og dekk til retten mot slutten av steketiden slik at den ikke brenner seg. Stekes i...

Les mer →


EggClouds med Parmesan og Sjalottløk

Egg Løk Parmesan

EggClouds med Parmesan og Sjalottløk

Disse luftige og bløte eggene inneholder Parmesan og sjalottløk noe som gir retten en fantastisk rik smak, og kan brukes som frokost eller lunsj. Egg er en av de mest næringsrike matvarene vi har da de er stappfulle av proteiner i tillegg til vitamin A,B,D,E og K. Dessuten er de rike på mineraler og inneholder både jern, kalsium, natrium, kalium, magnesium, fosfor, sink og selen. Sjalottløk gir retten en sterk og aromatisk smak. Den inneholder mer vitamin C enn vanlig løk og har mye kostfiber. Når det gjelder parmesan ost, er den rik på proteiner i tillegg til at den inneholder en god dose med kalsium. 

Les mer →


Ispinne av Blåbær og Yoghurt

Blåbær Fersken Is Yoghurt

Ispinne av Blåbær og Yoghurt

Disse yoghurt-isene fulle av blåbær og pyntet med fersken, ser ut som pannekaker. En sunn, smakfull og morsom snacks som både barna dine og du selv vil ha glede av.

Les mer →


Blomkålpizza-bunn

Blomkål Pizza

Blomkålpizza-bunn

Denne blomkålpizza-bunnen er en spennende vri til den tradisjonelle pizzabunnen. Blomkål kombinert med egg og ost, gir en glutenfri pizzavariant som er sprø på utsiden og myk på innsiden – velsmakende, annerledes og en suksess for de som ønsker en karbofattig og sunn erstatning for vanlig pizzabunn.

Les mer →


Blomkålmos med hvitløk

Blomkål Hvitløk Mos Olivenolje

Blomkålmos med hvitløk

Blomkål most til en kremet konsistens, er en lavkarbo erstatning for potetmos. Den blir ekstra god ved å tilsette hvitløk. Oppskriften er superenkel uten melkeprodukter. Ypperlig også for veganere. Blomkål er billig og mager. Du kan spise mye av den uten å få dårlig samvittighet. Grønnsaken er proppfull av næringsstoffer. Rik på kostfiber, vitaminer og mineraler som vitamin C og B-vitaminet folat. Blomkål er kjent for å ha kreftforebyggende egenskaper. Det er plantestoffene glukosinolater og tiocyanater som sørger for det, og disse stoffene frigjøres når du tygger blomkålen.

Les mer →