Populære oppskrifter

EggClouds med Parmesan og Sjalottløk

Egg Løk Parmesan

EggClouds med Parmesan og Sjalottløk

Disse luftige og bløte eggene inneholder Parmesan og sjalottløk noe som gir retten en fantastisk rik smak, og kan brukes som frokost eller lunsj. Egg er en av de mest næringsrike matvarene vi har da de er stappfulle av proteiner i tillegg til vitamin A,B,D,E og K. Dessuten er de rike på mineraler og inneholder både jern, kalsium, natrium, kalium, magnesium, fosfor, sink og selen. Sjalottløk gir retten en sterk og aromatisk smak. Den inneholder mer vitamin C enn vanlig løk og har mye kostfiber. Når det gjelder parmesan ost, er den rik på proteiner i tillegg til at den inneholder en god dose med kalsium. 

Les mer →


Ispinne av Blåbær og Yoghurt

Blåbær Fersken Is Yoghurt

Ispinne av Blåbær og Yoghurt

Disse yoghurt-isene fulle av blåbær og pyntet med fersken, ser ut som pannekaker. En sunn, smakfull og morsom snacks som både barna dine og du selv vil ha glede av.

Les mer →


Blomkålpizza-bunn

Blomkål Pizza

Blomkålpizza-bunn

Denne blomkålpizza-bunnen er en spennende vri til den tradisjonelle pizzabunnen. Blomkål kombinert med egg og ost, gir en glutenfri pizzavariant som er sprø på utsiden og myk på innsiden – velsmakende, annerledes og en suksess for de som ønsker en karbofattig og sunn erstatning for vanlig pizzabunn.

Les mer →


Blomkålmos med hvitløk

Blomkål Hvitløk Mos Olivenolje

Blomkålmos med hvitløk

Blomkål most til en kremet konsistens, er en lavkarbo erstatning for potetmos. Den blir ekstra god ved å tilsette hvitløk. Oppskriften er superenkel uten melkeprodukter. Ypperlig også for veganere. Blomkål er billig og mager. Du kan spise mye av den uten å få dårlig samvittighet. Grønnsaken er proppfull av næringsstoffer. Rik på kostfiber, vitaminer og mineraler som vitamin C og B-vitaminet folat. Blomkål er kjent for å ha kreftforebyggende egenskaper. Det er plantestoffene glukosinolater og tiocyanater som sørger for det, og disse stoffene frigjøres når du tygger blomkålen.

Les mer →


Greske yoghurtbiter med jordbær og sjokolade

Bær Is Jordbær Sjokolade Yoghurt

Greske yoghurtbiter med jordbær og sjokolade

I denne forfriskende oppskriften brukes gresk yoghurt med friske jordbær og sjokoladebiter oppå. Alt fryses slik at du lett kan brekke den av i små biter. Disse fargerike bitene er knasende gode og kan brukes som snacks eller som sunn dessert, og er perfekt for barn som for voksne. Gresk yoghurt har en fyldig konsistens, er rik på proteiner og inneholder lite fett. Kombinert med jordbær som er en antioksidant bombe av dimensjoner, er dette godsaker fulle av næringsstoffer som kroppen trenger. I tillegg er jordbær proppfulle av C-vitaminer og noe A-vitaminer, samt viktige stoffer som folat, fosfor, jern, kalium og kalsium.

Les mer →